Project Description

An expansive contemporary design was developed for this modern beach home, requiring a total upper storey renovation The new first floor parents retreat opens up to stunning large terraces with ocean views and maximising ocean breezes. Apart from the large master bedroom, with reading niche, the first floor also contains an art and craft hobby room, study, lounge and a small bar/kitchenette area. The existing ground floor was excavated underneath to provide a spacious basement area encompassing a laundry, bathroom and rumpus room, double garage and outdoor area. The renovation has cleverly opened up the home to the northern views and breezes, dynamic spaces were provided internally and externally for this family’s diverse needs and hobbies. This renovation has been staged over a number of years to allow the client flexibility with construction time and budget.